Alimentació multimèdia

En una de les meves incursions en diferents webs d’educació he trobat aquest joc:

Alimentació

Està dirigit a alumnes de primària i secundària per tal que descobreixin, mitjançant el joc, en què consisteix una alimentació saludable. Us he afegit l’enllaç per tal que hi pogueu accedir, jugar i pasar l’estona, però també perquè fóra bo iniciar un debat: creieu que aquest joc és una eina útil per a introduir canvis en els hàbits alimentaris?

Arxivat a jocs, salut. 6 Comments »

6 Respostes to “Alimentació multimèdia”

 1. jmm2148 Says:

  Hola sóc la Judith!!
  aquest joc m’ha semblat molt divertit en comparació a l’altre jajaja 😀

 2. Alba Says:

  Ei^^
  Com ja et vaig comentar ja fa uns dies, he fet aquest joc^^ i no era la primera vegada, realment no recordo ben bé on el vaig fer, em sona que a la primera fase del Consumopolis, aquella que es fa per internet em penso que allà hi sortia, però ara no puc assegurar-ho.
  Doncs, pel que fa a la teva pregunta, jo penso que està força bé el joc, la intenció és que sigui educatiu i que els nois i noies en fer-ho s’adonin que els bons hàbits alimentaris proporcionen energia i salut, no obstant, penso que no serveix de molt, digueu-me pessimista o el que sigui, però en primer lloc qui s’ha de preocupar de l’alimentació d’un nen són els pròpis pares o tutors, està clar que amb una edat determinada ells són els únics responsables, i un nen que veu que ell no menja verdura i que menja massa llaminadures, està clar que hi ha poques possibilitats que demani que si us plau li facin verdura per sopar, això no és l’actitut d’un nen, els nens són nens. Una vegada ja arriben a una edat si que potser es comencen a preocupar, però crec que aquest joc és massa infantil per les persones que es comencen a mirar el tema de l’alimentació. A més crec que tothom o la gran majoria tenim clar que és una bona dieta si més no en té una idea força correcta, i crec que si ja no fan cas a altres fots d’informació a aquest joc encara li faran menys. Així doncs, crec que no és mala idea aquest joc, i que si que t’ensenya bons hàbits alimentaris, però que encara que hi hagi intenció no crec que sigui tan eficaç com per fer un gran canvi en els hàbits alimentaris de les persones.

 3. Joel btx Says:

  En tot cas, hola ja que feia temps que no mi hi era.

  En definitiva anem al gra, això de produir canvis no ho crec, jo he estat jugant i no per això canviaré els meus hàbits alimentaris, els tindria que canviar si ja ho se, ho faré, no crec, arriba una edat on penses que el que fas amb el teu cos te unes repercussions si les saps les intentes passar de la millor manera, en canvi quan encara no has arribat aquesta edat, val més fer cas als pares menjar de tot i anar reservant-te per quan arribis a la edat clau on tu miraràs per tu mateix i faràs el que creguis convenient en definitiva aquet joc es com un anunci del tabac a la televisió tu veus que fumar es dolent ara continuaràs ja que es una rutina, això passa el mateix tu i jugaràs t’informes i si vols canviar per estar amb més salut, apliques la teoria apresa sinó contínues igual.

 4. Pere Salamó Formiga Says:

  Ei Hola!!
  Sento ser l’ovella negra d’aquest post però a mi no em funciona el joc, al obrir el link direcament em surt el típic i desagradable missatge que diu “L’Internet Explorer no pot visualitzar la pàgina web”. Espero que em puguis donar una alternativa. He provat d’obrir el joc amb altres Exploradors i passa el mateix.

  Que vagi bé!

 5. Meritxell Says:

  Pere, ara ja hi pots accedir, he actualitzat l’enllaç.

 6. l’armari tic » Arxiu del bloc » Alimentació multimèdia (bloc Parlem de ciència) Says:

  […] Enllaç a:  http://blocs.xtec.cat/parlemciencia/2009/01/31/alimentacio-multimedia/ […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: