Projectes per l’aigua a Kènia

Sovint parlem de l’aigua com a font de vida i desenvolupament. De fet, és un dels temes principals de tertúlia arreu, ja sigui per manca o excès. Totes les grans civilitzacions s’han desenvolupat al seu voltant: rius i mar no només han estat un nexe d’unió entre pobles, però també una font de disputes.

Però, què té a veure l’aigua amb el tema que ens ocupa, les malalties infeccioses?

Projectes per l’aigua a Kènia

Anuncis

3 Respostes to “Projectes per l’aigua a Kènia”

 1. Elisabeth Miró Morillas Says:

  Quin fàstic :S
  L’aigua es sol dir què és la vida, que realment és -nosaltres mateixos estem compostos qüasi bé d’un 80% d’aquesta-, però també s’ha de dir que aigua en mal estat o contaminada pot dur-nos directament a la mort.
  S’ha de tenir en compte que tot ha d’estar en l’estat correcte, ja que sinó una cosa que és per a tant bé (com és l’aigua) pot fer molt mal.

 2. Eduard Massachs Barrientos 1 Batx A Says:

  Crec que és bo anar desenvolupant projectes per a la gent que no pot accedir fàcilment a un lloc on hi hagi aigua, que és el que realment necessiten en aquests moments.

 3. Pau Montfulleda Vilella Says:

  En aquest cas està ven pensat el projecte que es vol dur a terme ja que al principi s’havien construït pous pero degut a que les persones que n’havien de fer ús no savien com utilitjar els pous construïts es van anar avandonant, i ara el projecte que es vol dur a terme és fer que les persones que n’han de fer ús s’involucrin en el projecte i que puguin ser autosuficients per a aconseguir l’aigua nescesaria per a la vida i també fer pous per a poder regar els camps.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: