Evolució, biodiversitat i … Facebook!

Doncs sí, investigant dins la famosa xarxa social podeu trobar grups de tota mena, però ara mateix, aquells que resulten més interessants pel tema que tractem a l’aula són els següents:

  • 365especies.com (castellà): cada dia s’hi publiquen la fotografia i el nom científic d’un ésser viu. La qualitat de les fotografies és excel·lent i la informació és molt útil. Us pot servir per tenir una primera visió sobre la quantitat i varietat d’éssers vius que coneixem avui en dia i els que ens falten per conèixer.
  • We can fin 1,000,000 people who DO believe in evolution before June (Podem trobar 1 milió de persones que creuen en l’evolució abans del juny, en anglès): és un grup creat en resposta al grup creacionista We can find who don’t believe in evolution before June. És curiós que un tema el qual podríem pensar a priori és poc polèmic pel gran públic, generi un debat tan viu a la xarxa. Si el vostre anglès us ho permet 8o el traductor de Google…), fóra interessant que us hi deixéssiu caure i mireu quin tipus de gent s’associa a cada grup i quins són els arguments que esgrimeixen en un sentit o en un altre.
  • Darwin Facebook Project: un dels molts grups que podeu trobar en honor a Charles Darwin i que es van formar l’any passat per a commemorar el 200è aniversari del seu naixement i el 150è aniversari de la publicació de l’Origen de les Espècies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: