Àgora: l’abast real de la grip A

Aquí podeu veure el programa emès el passat 21 de setembre sobre la grip A. Feu-li una ullada i deixeu les vostres impressions als comentaris:

Arxivat a salut, Vídeo. Etiquetes: . 11 Comments »

11 Respostes to “Àgora: l’abast real de la grip A”

 1. Andrea Domènech Says:

  Aquest vídeo ens aporta molta informació per l’informe i és molt interessant. Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció és que en principi hi haurà més o menys els mateixos contagis que la grip estacional, d’aquí podem treure una bona conclusió.
  M’ha hauria agradat que haguessin parlat més de quins són els majors beneficiaris d’aquesta pandèmia.
  Sóc la Andrea.

 2. Judit Domènech Says:

  El vídeo que has penjat trobo que és molt interessant i ens ajudarà a acabar de realitzar l’informe, després de veure el vídeo s’ha afirmat la meva opinió i es que trobo molt exagerada la situació.
  Sóc la Judit.

 3. Meritxell Says:

  M’agrada veure que heu trobat el vídeo interessant; no obstant, abans de dir que trobeu la situació molt exagerada llegiu aquest article d’en Salvador Macip (http://www.elmundo.es/elmundosalud/blogs/investigacion.html). El primer paràgraf presenta idees que cal tenir en compte.

 4. Judit Domènech Says:

  Després de llegir aquest article hem vist diferents punts de vista, trobem que si hem d’estar preparats i mentalitzats en cas de possibles complicacions però també s’ha exagerat aquesta alarma perquè el virus és nou; també pensem que per això han volgut treure un benefici.
  Andrea i Judit

 5. joan Carbonell Says:

  hola, crec que aquest vídeo ens aporta molta informació, tot i que ja el vaig veure el trobo molt interessant.
  es demostra que les persones que “entenen” del virus tenen un altre punt de vista sobre el que pensa el poble.

  sóc en Joan carbonell

 6. Laura Gallardo Says:

  El vídeo que has penjat, el trobo, també, molt interessant i ple d’informació. Gràcies a ell els meus dubtes, sobre si la Grip A és un risc real o una alarma social, s’han aclarit, i la veritat és que ho considero una reacció exagerada, però no del tot, ja que existeix el grup de gent amb complicacions si agafen la pandèmia i llavors, per aquesta gent si que seria un problema greu.
  També, aclareix que la Grip A és bàsicament com la grip estacional, la diferència és només que la Grip A és una barreja de dos virus (la grip porcina i la grip humana) i que si tens una bona higiene, estàs envoltada d’una població correcta amb els seus métodes de higiene i tot, no té per que ser la Grip A un greu problema. Ja que, els símptomes són una mica més forts que en la grip estacional. Pero clar, la salud humana no es igual a tots els llocs del món i l’abasteixement de medicines, vacunes i antivírics tampoc i crec que això fa que es desenvolupi aquesta gran alarma social, dels qual molts s’aprofiten.

  Bueno, fins aquí el meu comentari :).

 7. Meritxell Says:

  Andrea i Judit, veig que heu ampliat amb l’article d’en Macip. Ja tinc ganes de veure el vostre informe 😉

  Joan, dius “es demostra que les persones que “entenen” del virus tenen un altre punt de vista sobre el que pensa el poble.”, què és el que pensa el poble?? No creus que els experts són responsables d’informar la població sobre certs temes per tal que se’n puguin fer una idea clara? D’altra banda, el “poble” confia en l’opinió d’aquests experts?

  Laura, quina capacitat de síntesi i d’equilibri!

 8. Patricia Pavón Says:

  Molt bon vídeo Meritxell! Trobo que ens serà molt útil pel nostre informe però sobretot també per algun dubte i per tenir més informació sobre la grip nova. He trobat molt interessant les preguntes que formula el presentador als experts, ja que algunes d’elles també les havia pensat jo i ara ja tinc la resposta. Estic molt d’acord amb el que expliquen. Sobretot el que més m’ha agradat a sigut la publicitat del final: “ No besis, no donis la mà, només digues hola” ja que el meu grup i jo també l’havíem posat a l’informe i la resposta que dona l’expert és molt similar a la nostra.

 9. Álvaro Rivas Says:

  Hola, el video m’ha semblat interessant, és la primera vegada que puc entrar al bloc sense problemes de connexió a Internet. Aquest bloc està bastant currat.
  Ens veiem a classe!

 10. toni martinez anillo Says:

  grans fonts d’informació. Han reafirmat generalment el que jo hi pensava com ha conclusió. Gracies per ajudar a convencem del que opinava. fins dimecres!

 11. Meritxell Says:

  M’estic imaginant que dimecres tindrem la classe polaritzada en dos fronts: a favor dels expets d’àgora i a favor de la monja… 😛

  “aquest bloc està bastant currat”… gràcies (crec ;-))
  fins dimecres


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: