Ajuda econòmica per a comprar cotxes?

La Generalitat de Catalunya ha impulsat un nou pla per la crisis econòmica i pel medi ambient. Es tracta d’una ajuda econòmica per tal que la gent compri cotxes, per ajudar a les empreses a que no s’enfonsin i a millorar el medi ambient ja que un cotxe nou contamina menys. Els cotxes treuen 149 grams de CO2 per quilòmetre i el conseller de medi ambient ha valorat molt positivament el pla. El Pla AutoCat convida als fabricants de cotxes a aportar 1.000€ en la compra d’un vehicle mentre que la generalitat aporta 500€. No només aportaran ajudes econòmiques per turismes, sinó que també n’han fet per motocicletes i furgonetes que no passin dels 40.000€ amb la mateixa ajuda econòmica que la dels cotxes.
Però, perquè fan mesures d’aquest tipus? Doncs perquè el CO2 és un dels principals causants de la destrucció de la capa d’ozó. Però senyors, no ens enganyem. Tots sabem que els causants del canvi climàtic han estat els que fan aquestes lleis, creant centrals nuclears, centrals tèrmiques i mes maquinària contaminant. Un cop està fet el mal, quan ja no hi ha solució, es preocupen. I que no vagin gaire lluny de Barcelona a buscar responsables de la contaminació atmosfèrica, perquè entrant a Barcelona s’hi veu un núvol de contaminació.
El canvi climàtic però, és una cosa que ha passat des de que la Terra existeix i no es pot fer res per aturar-ho, i menys ara, quan s’han fet experiments nuclears a tot arreu, i hem contaminat el mar amb residus tòxics. Tot el que fan en nom del medi ambient ho fan per la seva butxaca. El pla AutoCat és un incentiu per augmentar la venda de vehicles a Catalunya davant la crisi i res més.

Dídac Casanovas, 1r Batxillerat A

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: