Propostes 1r Batxillerat B

Propostes a debat en la propera sessió:

Administració autonòmica: Subministrarien el material mentre que l’empresa cobri les despeses. Les despeses es repartiran entre el govern i l’empresa.
S’ha acordat amb els agricultors i miners que l’administració els pagui el sou.
Govern Central: Agricultors i pescadors seran indemnitzats i se subministraran els materials als miners per a les tasques de neteja. Pagaran el 65% del sou dels dies no treballats als miners, a càrrec dels governs autonòmic i central.
Comitè cientificotècnic: Els pescadors, ecologistes i miners s’ofereixen voluntaris per a la neteja dels residus tòxics però l’empresa junt amb l’administració autonòmica i central pagaran les despeses.
Agricultors i pescadors: L’empresa va proposar de pagar-los la indemnització dels terrenys perduts i pagar-los els sous. En cas que l’assegurança no cobreixi tot, l’administració autonòmica se’n farà càrrec.
Ecologistes: Propostes de futur – Volen fer un parc natural i un zoològic per donar una bona imatge, això vol dir que hi haurà un augment del turisme que aportarà més diners a la zona. L’empresa es tancaria, els miners i els agricultors treballarien en el parc.
Empresa: Es comprometen a arreglar la bassa. També subministraran les eines per a la neteja i indemnitzaran les collites perdudes i els terrenys perduts als agricultors. Els miners continuaran treballant però netejant els rius amb les millors mesures de seguretat possibles d’acord amb el comitè cientificotècnic.
Miners: Van pactar amb l’empresa que si treballaven fent les tasques de neteja els pagarien el 100% del seu sou i el temps en què no van estar treballant (10 dies des de l’accident) el govern central junt amb administració autonòmica els pagarà un 65% del seu sou.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: